Hvem er vi

Vi ser alltid fremover som bedrift. Kulturen i Mitie er fokusert på å støtte våre kunder, utvikle våre ansatte og gi gode tjenester som skal resultere i høy kundeverdi

Vår opprinnelse
Mitie står for “managing incentive through investment equity”. Vi har alltid vært en entreprenørvirksomhet, mottakelig for tilbakemelding, nye ideer og leter etter den neste innovasjonen i vårt marked. Da vi startet, investerte Mitie i oppstartsselskaper. Hvis ideen var innenfor våre verdier, utviklet vi en forretningsplan og deretter kjøpte oss inn til aksjemajoritet. Den nye virksomheten ble deretter etablert og støttet av Mitie gjennom kompetanse, egenkapital, arbeidskapital, backoffice og administrasjon. Vi har dannet over 100 av disse virksomhetene, og i de tidlige dagene var de en viktig drivkraft for vekst. I dag kan vi av og til bruke denne tilnærmingen, men nå handler det om å bruke bredden av vårt tjenestetilbud og evner til å støtte våre kunder i denne verden som skifter raskt.

Gjennom årene har vi vært i stand til å utvide vårt tilbud ved å lytte til våre kunder og gi den perfekte inkubatoren for at våre folk skal kunne utvikle sine ideer. Resultatet er en dynamisk virksomhet som er markedsleder i Storbritannia.

NYHETER

Her kan du finne nyheter, case studies og annet.

Les mer

Ønsker du å høre mer om oss?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for deg.